Smart Service

Vi kallar det Smart Service eftersom det är precis vad det är – smarta lösningar för att ta hand om er varuförsörjning.

Vi har en rad intelligenta lösningar i framkant av utvecklingen. Vi kan bland annat erbjuda självscanningsbutik på plats hos er, varuautomater (klassiska automater, vågbaserade system eller RFID-system), låneautomater för kritisk utrustning, eller mer avancerade lösningar som obemannade pop up-butiker.

Våra smarta tjänster ger er kontroll över förbrukningen, besparing i tid och möjlighet till ökad produktivitet då våra obemannade lösningar alltid finns nära till hands för personalen.

Slipp tidstjuvar som onödigt spring och få full kontroll över era inköp. Vi tar ansvar för att rätt produkter alltid finns tillgängliga på rätt plats!

Vanliga problem och vår lösning

När vi har undersökt flödet av förnödenheter hos våra kunder har vi sett att produkternas väg oftast är lång och hanteras av flera personer. Det är vanligt att medarbetare behöver gå långa sträckor från sin arbetsplats till förrådet flera gånger per dag. Ofta finns många små egna förråd i verksamheten som binder kapital och tar upp onödig plats.

Vår lösning, Smart Service, placerar förnödenheterna nära användaren och ger kontroll över förbrukningen. Vi tar över hanteringen av inköp, ordrar och följesedlar. Ni får allting på en färdig konterad faktura. Vi erbjuder även analysdata som ger er en full bild av uttag och köphistorik.

bild-600px.jpg

Smart Service-erbjudandet

En varuautomat är inte ett behov – det är en lösning

Med våra Smart Service-lösningar erbjuder vi nyckelfärdiga tjänster. Vi börjar med att analysera ert nuläge. Tillsammans går vi igenom produktbehov, inköpsflöden, fysisk tillgänglighet i lokaler, vad ni vill uppnå och vilka utmaningar ni önskar hjälp med att lösa.

Utifrån detta föreslår vi sedan en Smart Service-tjänst som skulle passa er. När vi är överens om en passande lösning driver vi installationsprojektet och sköter driften.

Detta ingår i Smart-erbjudandet

  • Hårdvara, till exempel: förrådsskåp, varuautomater eller självscanningsförråd
  • Påfyllnadstjänst
  • Programvara
  • Smart BI - analysdata
  • Månadsfaktura på varor och tjänst.

Våra smarta lösningar

Vi kan erbjuda flertalet lösningar och anpassar alltid tjänsten efter era behov. Nedan listar vi några exempel på hur våra tjänster kan se ut. Gemensam nämnare är att de ger er ökad produktivitet, lägre kostnader och bättre kontroll. Vår analysdata, Smart BI, ger er full kontroll över förbrukningen.

Smart Safestock: Vår bastjänst. Ett lager placerat nära användaren på fabriksgolvet. Vi sköter påfyllningen av förrådet.

Smart Cabinet – scale: Vårt skåpsystem med inbyggd våg. Fokus är att undvika artikelbrist och hög förbrukningskontroll.

Smart Open Shelf – scale: Vårt öppna hyllsystem med inbyggd våg. Fokus är att undvika artikelbrist och hög förbrukningskontroll.

Smart Loaning:  Vårt utlåningssystem. Öppen dygnet runt, året runt - obemannad. För utlåning av artiklar med fullständig spårbarhet. Möjlighet att spärra trasiga produkter, automatisk spärr av lån inför inspektion eller kalibrering av produkter. Boka produkter i förtid för bättre planering av arbetet.

Smart Vending: Vår varuautomat som erbjuder full kontroll och spårbarhet över vem som får använda vad, hur många och när.

Vi hittar en lösning som passar er

Vill du veta mer om våra smarta förrådslösningar? Hör av dig till din kontaktperson på TOOLS, eller använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.

Kontakta Oss

Stäng