Välkommen till TOOLS!

Välkommen till TOOLS!

46
Butiker
439
RÅDGIVARE

Aktuella kampanjer och produktnyheter

Trallbyggartider på TOOLS

Har du tänkt bygga trall nu till våren eller sommaren? Kanske har du kunder som längtar efter tidiga frukostmorgnar och sena sommarkvällar på altanen? Vilken tajming, vi har nämligen "trallbyggartider" här på TOOLS med erbjudanden på både skruv och maskiner för att göra ditt trallbygge till en walk in the park.

Vårnyheter från Fristads

Nu är det dags att parkera vinterjackan i garderoben och se dig om efter nya vårkläder. Varfär inte börja med några av Fristads vårnyheter? Du hittar nyheterna här i E-handeln och de flesta plaggen finns också för utprovning och köp i flertalet av våra butiker.

Erbjudanden på Milwaukee!

Om du har besökt en TOOLS-butik någon gång vet du att vi har ett stort sortiment av maskiner från Milwaukee i majoriteten av våra butiker. Under våren erbjuder vi kampanjpriser på mängder av produkter från Milwaukee, oavsett vilken kanal du handlar igenom.

Stora Mitutoyo-kampanjen

Nu erbjuder vi produkter från stora vårkampanjen med mätutrustning från välkända Mitutoyo här på TOOLS. I E-handeln kan du handla ett urval av produkter från kampanjen.Saknar du något? Tveka inte att kontakta närmaste butik eller din säljare. Passa på - kampanjen pågår fram till 31/5 2020.

Utvalt från Ridgid-kampanjen!

Vi på TOOLS vill slå ett slag för inspektionskameror från Ridgid, nu med kampanjpris! Bekanta dig närmare med de olika modellerna längre ner på sidan.

Kampanj på kolfiberskjutmått!

Just nu pågår kampanj på kolfiberskjutmått från Mitutoyo här på TOOLS. Du hittar produkterna nedan och längst ner på sidan kan du även ladda ner kampanjbladet. Erbjudandet gäller till och med den 30 september.

Nyheter, Tips & Råd

TOOLS och Swedol går samman

TOOLS och Swedol har fått gemensam ägare. Tillsammans bildar vi en stark aktör i Sverige, Norge och Finland. Vi ser fram emot att kunna ge ett ännu bättre erbjudande och utökad tillgänglighet till våra kunder.

TOOLS på Underhållsmässan 2020 – så såg det ut

Underhållsmässan 2020 blev en annorlunda mässa. Många av våra kunder tvingades ställa in sina besök på grund av Covid-19, men vi är nöjda med de dagar vi fick tillsammans med er. För alla er som inte kunde komma – vi har gjort vårt bästa för att ta mässan till er i stället!

Om coronaviruset, tillgänglighet och leveranser

Här hittar du den senaste informationen om hur coronaviruset påverkar TOOLS verksamhet. I dagsläget är våra butiker öppna och vår verksamhet är igång i princip som vanligt. Vi kan självklart också erbjuda telefon- eller videomöten via till exempel Skype istället för fysiska möten för de kunder som önskar det.

Säg hej – få en väska!

Många av våra kunder har svårt att ta emot fysiska besök just nu. Därför vill vi gärna ha kontakt med dig via telefon! Få en snygg och miljövänlig tygväska när du bokar ett telefonsamtal med oss.

TOOLS på Underhållsmässan 2020

För tredje gången i rad kommer TOOLS att finnas på plats med en stor monter på Underhållsmässan i Göteborg den 10-13 mars! Det kommer att bli fyra intensiva dagar på Skandinaviens största mässa inom drift och underhåll.

Fläktassisterade andningsskydd – en guide i 4 steg

Ett fläktassisterat andningsskydd är ett system med en fläkt som levererar filtrerad och renad luft direkt till användaren. Men hur gör man egentligen för att välja rätt, och hur sätter man ihop ett komplett system? Vi guidar dig igenom processen!