Onlinerådgivning

Har du svårt att beskriva utmaningarna på din arbetsplats utan fysiska möten? Nu kan våra experter hjälpa er att hitta rätt lösning och produkt genom videosamtal. Perfekt för er som har svårt att ta emot besök under rådande situation.

Den här tjänsten passar perfekt för dig som inte kan ta emot fysiska besök just nu, men fortfarande behöver professionella råd kring lösningar och produkter på arbetsplatsen.

Genom videosamtal kan våra rådgivare få bättre förståelse över hur er arbetsplats ser ut och vilka utmaningar ni behöver hjälp att lösa.

Vi erbjuder även fysiska kundbesök precis som vanligt. Onlinerådgivning är ett bra komplement för er som av olika anledningar inte kan ta emot besök i rådande situation.

Fyll i informationen nedan så kontaktar vi dig! Beskriv gärna kort vad du vill ha råd kring, så kan vi ge dig bästa möjliga hjälp. Skriv även ifall du önskar bli uppringd på en specifik tid och dag, så försöker vi att lösa det. Du som har direktkontakt med någon av våra säljare i vanliga fall kan såklart också be den personen om ett videosamtal.

Ifall du inte är kund hos TOOLS ännu kan du ansöka om att bli det här. Du kan också be den rådgivare som du pratar med om hjälp att skapa ett kundnummer.

Våra butiker har öppet tills vidare, men du kan som vanligt även handla direkt på TOOLS.se eller genom kontakt med någon av våra innesäljare.

Här hittar du våra säljenheter>>

Kontakta Oss

Stäng