Detta är Tools - en uträckt hand mot solen

Detta är TOOLS

Vi strävar efter att optimera och förenkla din arbetsdag

TOOLS har sedan starten år 2003 haft en vision om att göra skillnad - på riktigt. Vi tror starkt på att professionella råd och expertis är nyckeln till att hjälpa våra kunder att få den kvalitetsservice de eftersöker. Dåliga dagar inträffar - det vet vi - men de kan förebyggas och elimineras. Vi kan och vill vara den skillnaden med våra produkter och tjänster. Allt för att optimera och förenkla dina arbetsdagar och göra dem så produktiva som möjligt.

TOOLS höga kompetens gör att vi gärna arbetar nära våra kunder som rådgivare och experter - inte bara som leverantörer av produkter och tjänster. Vi är stolta över att hjälpa våra kunder att skydda sina medarbetare och att våra kvalitetsprodukter och expertkompetens skapar nya och innovativa lösningar och en säkrare och mer lönsam arbetsplats. Självklart prioriterar vi också hälsa, miljö och säkerhet i allt vi gör.

Vi finns där när du behöver oss

TOOLS riktar sig till dig som arbetar inom industri och verkstad, bygg och anläggning, offentlig verksamhet, åkeri och transport eller jord- och skogsbruk. Några av Sveriges största industrier ser oss som en professionell och naturlig partner för en säkrare och mer lönsam vardag.

TOOLS kunder ska alltid få samma grad av service och lika kompetent rådgivning oavsett var i processen de möter oss. Hos oss kan du handla i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare.

Unika upplevelser skapas dagligen för att matcha just dina önskan och behov av köp, leverans och service. Alltefter vad som passar bäst för tillfället.

Vi får företag att fungera - varje dag

Vi vet vad vi håller på med. 

Vi förstår våra kunder.

Med hjälp av vår kunskap bidrar vi till att de kan lösa sina utmaningar.  

Vill du veta mer om oss och hur vi tänker?

Kontakta oss för rådgivning från en av våra experter inom just det området som du behöver hjälp inom.