Vi på TOOLS är stolta leverantörer till Nordens yrkesmän

Genom att förse dem med proffs med pålitliga verktyg, förbrukningsvaror, kläder och skydd de behöver tillsammans med råd från specialister som de kan lita på – får vi företag att fungera. Varje dag.

Hos oss är ingen kund för liten och ingen kund för stor. Oavsett om det är i våra butiker, online eller på plats hos kunderna. Allt för att de ska kunna göra ett jobb de kan vara stolta över.


Skillnad – på riktigt

TOOLS föddes 2003 och blev efter några år Nordens största leverantör av produkter och tjänster till industriarbetare, offentlig förvaltning och hantverkare. TOOLS har sedan starten år 2003 haft en vision om att göra skillnad – på riktigt.

Över 100 butiker

I dag har vi över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland. I Sverige hittar du oss över hela landet, från Pajala i norr till Malmö i söder.

Handla där du vill

Handla i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare

Låt våra experter hjälpa dig

Våra experter hjälper dig med kvalificerad rådgivning till era proffs.TOOLS - en del av Alligo

Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 8,5 miljarder SEK per år och har omkring 2 300 anställda. Alligo AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan juni 2017. Läs mer på www.alligo.com

Alligo bedriver handel inom konceptvarumärkena Swedol, TOOLS, Grolls och Univern.