swedol-kalmar-3-2x.jpg

TOOLS och Swedol har öppnat sin första gemensamma butik – i Kalmar

Vi har öppnat vår första gemensamma butik! Grattis Kalmar, nu hittar ni TOOLS, Swedol och Grolls på samma adress – allt under samma tak!

Den 1 april 2020 blev TOOLS och Swedol del av ett gemensamt affärsområde inom Momentum Group. Sedan dess har vi arbetat hårt med att bygga en ny gemensam organisation och skapa förutsättningar för ett bättre och bredare erbjudande till våra kunder.

En del av att skapa ett nytt erbjudande är att integrera befintliga butiker med varandra på utvalda orter. Först ut är Kalmar, där TOOLS och Swedol öppnade sin första gemensamma butik den 16 september. Du hittar oss numera på Engelska vägen 5!

– Det är riktigt roligt att vi nu får chansen att integrera våra sortiment och erbjudanden för att skapa ett ännu mer attraktivt erbjudande för våra kunder, säger Torbjörn Eriksson, landschef för försäljning Sverige inom det nya affärsområdet.

– Vår absoluta ambition med samarbetet är att bygga på varandras styrkor. TOOLS styrka är den bearbetande försäljningen medan Swedol är extra vassa på att driva butik. Genom att TOOLS butik flyttar ihop med Swedol, samtidigt som vi samordnar våra ute- och innesäljkårer stärker vi nu vårt samlade erbjudande i Kalmar.

– Kalmar är först ut av ungefär tjugotalet orter där vi avser att samordna våra verksamheter inom butiks- och bearbetningsförsäljning under det kommande året. Målet är hela tiden att förbättra och förstärka vårt erbjudande till kunderna, säger Torbjörn Eriksson.

Läs mer

Läs om samgåendet på www.swedoltools.se