Toppbanner_Rally2.jpg

TOOLS fortsätter sponsra Rally-SM 2018

För andra året i rad kommer TOOLS att vara stolt huvudsponsor till Rally-SM under 2018. Vi kommer att finnas på plats under fem deltävlingar, med start i Vännäs den 2-3 februari.

Däckbytartävling under Rally-SM 2017Både vi på TOOLS och våra kunder har ett stort intresse för motorsport. Det är därför med glädje som vi kan berätta att TOOLS kommer att vara huvudsponsor för Rally-SM även nästa år. Förra årets rallysäsong var en succé, och under 2018 ser vi fram emot att vara en ännu mer aktiv samarbetspartner.

– Det känns jätteroligt att få vara en del av Rally-SM även nästa år. Vår medverkan i år var väldigt uppskattad av teamen, publiken, våra kunder och inte minst av oss på TOOLS. Vi har lärt oss mycket och kommer att vara ännu mer delaktiga 2018, säger TOOLS Sveriges vd Torbjörn Eriksson, som själv har ett förflutet som co-driver.

Även Rally-SM:s arrangörer ser positivt på samarbetet och ser fram emot ytterligare ett år med TOOLS som huvudsponsor.

– Vi som jobbar i MAS är jätteglada över att knyta en sådan sponsor till oss. Det är sällan man träffar så positiva samarbetspartners som verkligen vill vara en del i det vi gör, säger Lars Mattsson, ordförande i MAS (Motorarrangörerna i Sverige), som driver tävlingen.

Vi ser fram emot en minst lika lyckad rallysäsong 2018 som 2017!

Relaterade artiklar

Perfekt vinterväder under rallypremiären i Vännäs

Tack för en fantastisk rallysäsong

Här finns TOOLS på plats under Rally-SM

Vännäs, 2-3 februari.

Älmhult, 11-12 maj.

Askersund, 1-2 juni.

Hässleholm, 17-18 augusti.

Linköping, 7-8 september.