Ordning och reda – med hjälp av TOOLS förrådssäljare

Visste du att vi har säljare som åker ut till kunder och fyller på deras förråd eller TOOLS-skåp? Vi hjälper er gärna att få koll på era inköp och ser till att rätt produkter alltid finns tillgängliga på rätt plats.


När vi har undersökt hur godsmottagningen går till hos våra kunder är artiklarnas väg från lastkajen till hyllan oftast lång och hanteras av flera personer. Varför ska många personer ägna delar av sin arbetstid åt sidouppgifter? Låt oss ta hand om det vi är bäst på! Våra förrådssäljare hjälper er att alltid ha rätt produkter till era arbetsuppgifter.

Tjänsten kan anpassas efter kundens behov

TOOLS förrådstjänst kan se olika ut beroende på hur ni vill ha det. Det här är tre vanliga alternativ:

  1. Ni vill själva underhålla och administrera ert förråd eller era skåp. Vi levererar er order sampackad och märkt enligt era önskemål.
  2. Ni vill även ha hjälp med administration av förrådet. Att slippa till exempel inventering och beställning av förrådsartiklar avlastar personalen. Vi hjälper er att installera en lösning där ni själva kontrollerar förrådet och uttag sker med en dator, mobil, surfplatta tillsammans med en scanner. Sedan beställs automatiskt nya varor från oss när ert lagersaldo går under en överenskommen punkt.
  3. TOOLS tar ett helhetsansvar för förrådshanteringen. Vi tar hand om allt från leverans till beställningar, underhåll, returer, eventuella reklamationer och påfyllning. 

Några fördelar med TOOLS förrådstjänstTOOLS Förrådstjänst erbjuder Skåp

Vi hjälps åt att hitta ett sortiment som är optimalt för er verksamhet.

Genom kontinuerlig inventering och optimerad lagernivå står du aldrig utan artiklar som verksamheten är beroende av.

Ordning och reda på arbetsplatsen och kontroll över  förbrukning av förnödenheter.

Ingen tid behöver läggas på inventering, beställning, godsmottagning, av emballering, utbyte av artiklar eller uppmärkning av hyllor.

Godsmottagningen behöver inte belastas. 

 

Låter det intressant?

Tveka inte att kontakta närmaste TOOLS enhet>> eller fyll i kontaktformuläret>>

TOOLS övriga utbildningar och tjänster

Läs mer om Utbildningar & Tjänster här>>

Visste du att ...

  • På TOOLS arbetar ca 20 medarbetare med förrådspåfyllning.
  • Vi har ungefär 3000 skåp ute hos våra kunder.