TOOLS digitala strategi och E-handel

Välkommen till TOOLS.se! Här kan du handla, se aktuella kampanjer eller läsa tips och råd. Allt det visste du säkert redan. Men visste du till exempel att vi kan anpassa sortimentet som du ser helt efter din verksamhet? Eller att våra medarbetare också arbetar i TOOLS.se för att lägga ordrar? Här berättar vi mer om vår digitala strategi!

Vårt mål är att skapa extra värde för våra kunder varje dag vi går till jobbet – för er alltså. Det har vi försökt ta med oss in i det digitala. Ett exempel är att våra medarbetare också letar efter rätt produkter och lägger ordrar här på TOOLS.se, precis som ni gör. På så sätt blir så många av oss som möjligt experter på E-handeln, och kan ge bästa möjliga hjälp till er.

Vi håller också hemsidan uppdaterad med tips & råd, information om HMS (Hälsa, Miljö och Säkerhet), aktuella kampanjer & produktnyheter och tjänster & utbildningar. Allt detta gör vi för att tillföra värde till våra kunder oavsett vilken kanal de möter oss i – även på webben.

Vi kan skapa en kundunik katalog - bara för dig!

Vi kan skräddarsy innehållet i din E-handelsinloggning helt efter ditt företags behov. Vad sägs om ett utvalt sortiment med favoritartiklar och dina unika produkter sparade i en lättåtkomlig lista? 

Önskar du sammanfatta dina produkter i en pdf-katalog? Inga problem, det ordnar vi! Kontakta oss redan idag. 

Se gärna filmen ovan, där berättar vi mer om vår digitala strategi!

Några fördelar med TOOLS.se:

  • Våra medarbetare arbetar i samma miljö som våra kunder och blir därmed experter på E-handeln
  • Vi kan skapa helt kundanpassade sortiment utifrån era utvalda produkter
  • Genom TOOLS-appen kan du scanna EAN-koder (till exempel på er lagerhylla eller i vår butik) för att direkt komma till rätt produkt
  • Vi kan skapa PDF-kataloger på utvalda sortiment, till exempel för bruk som offerter
  • På TOOLS.se hittar du alltid uppdaterade lagersaldon och produktinformation
  • Du kan se din orderhistorik.

Behöver du hjälp med E-handeln?

I lathunden nedan finns en enkel instruktion av hur TOOLS.se. Behöver du hjälp med någonting som inte finns med i lathunden? Tveka inte att kontakta oss>>

Instruktion_puff.PNG