linköping1 - toppbild.jpg

Tack för en fantastisk rallysäsong!

Under 2017 var TOOLS stolt huvudsponsor till Rally-SM. I september gick finalen i Linköping och vi var såklart på plats. Nu vill vi tacka alla inblandade för en fantastiskt rolig rallysäsong!

Både vi och våra kunder älskar motorsport

I mars kunde vi berätta att TOOLS gick in som huvudsponsor för Rally-SM. Sedan dess har vi haft en rolig säsong där vi har funnits på plats på deltävlingarna med bland annat däckbytartävling och rally-simulator.

Varför har det varit så roligt att vara med under SM-tävlingarna? För att vi älskar rally! Så här sa vår VD Torbjörn Eriksson, som själv har ett förflutet som co-driver, i mars:

– Våra kunder, och vi, är i stor grad intresserade av motorsport.

Och arrangören Motorsportarrangörer i Sverige (MAS) såg samma sak i TOOLS.

– Det är med glädje och tillförsikt vi inleder ett samarbete med en partner som har ett brinnande intresse för motorsport. Det gör att vi kan växa tillsammans, sa Lars Mattsson, ordförande i MAS när sponsorskapet blev klart.

Hälsa, miljö och säkerhet har varit i fokus

TOOLS arbete med hälsa, miljö och säkerhet (HMS) har lyst igenom under rallytävlingarna, där säkerheten och att ta hand om miljön vägde tungt.

– Vi har tolv riskområden som vi utgår ifrån och många av dem är applicerbara även på en rallytävling, där utgångspunkten är minsta möjliga påverkan på miljön och där personers säkerhet är i främsta rummet. Vi arbetar förebyggande med läckage, ökad synlighet, buller och 5s – en struktur för att ha ordning och reda på sina verktyg med mera, berättar Torbjörn Eriksson.

Stort tack från oss på TOOLS

Vi vill tacka alla våra kunder, leverantörer och medarbetare som har varit med oss på deltävlingarna, och alla er andra som har besökt oss under årets rallysäsong – vi har haft jätteroligt!

Se Rally Lives sammandrag från finalhelgen

Sammandrag från rallyfinalen