Säg hej – få en väska!

TOOLS – För att vi bryr oss

En del av våra kunder har svårt att ta emot fysiska besök just nu. Därför vill vi gärna ha kontakt med dig via telefon! Få en snygg och miljövänlig tygväska när du bokar ett telefonsamtal med oss.

Våra butiker är fortsatt öppna som vanligt, våra inne- och utesäljare är i tjänst och vi arbetar alla med att ge dig den bästa rådgivningen. Vi följer dagligen informationen från våra myndigheter och anpassar vår verksamhet till ett så säkert arbetssätt som möjligt.

Vi kan och vill hjälpa dig – även på telefon!

Våra innesäljare sitter lokalt och nära våra kunder. De ger dagligen råd och rekommendationer kring våra produkter och tjänster.

Vill du få kontakt med en innesäljare på TOOLS? Genom att fylla i formuläret nedan så kommer en av våra duktiga rådgivare ringa upp dig och som tack sänder vi ut en väska till dig!

Antalet är begränsat och först till kvarn gäller!

Mer om väskan:

Tygväskan kan du bära med gott samvete. Hållbarhet är viktigt för oss på TOOLS. Därför har vi tagit fram en tygväska som är gjord av överskottstyg som annars skulle ha slängts. Självklart är tyget certifierat enligt OEKO-TEX. En hållbar utveckling tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjlighet att tillfredsställa sina behov.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan

Stäng