Toppbanner_Rally2.jpg

Rallysäsongen 2018 är över – se årets höjdpunkter här

Vilket rallyår vi har haft 2018!  Från starten i Vännäs i februari har vi haft fem kundevent till och med finalen i Linköping i september. Här sammanfattar vi året och har samlat filmer och bilder från alla deltävlingar som vi var med på.

För andra året i rad har TOOLS varit stolt huvudsponsor för Rally-SM. Vi har synts överallt i samband med tävlingarna: i vindrutorna på bilarna, på funktionärsvästar, på avspärrningsband och under finalen hade vi till och med vår egen TOOLS-bil som föraren Tobias Johansson använde för att ta guld i sin klass. Men framförallt har vi såklart synts på plats, med event längs tävlingssträckorna dit vi har haft med oss massor av kunder och TOOLS-personal.

Så här säger vår före detta vd Torbjörn Eriksson (numera arbetar han med TOOLS på koncernnivå i Momentum Group) om de två åren som har varit:

– Det har varit ungefär som för de som tävlar, vi lär oss för varje år, och vi blir lite bättre för varje deltävling. Det har känts jättebra. Vi har tagit stora kliv framåt och har gjort ett ännu bättre jobb både som sponsor och med våra kundevent detta år.

Hur ser det ut framåt, kommer TOOLS att fortsätta sponsra Rally-SM?
– Det vet vi inte i dagsläget. Vi gör alltid så att vi genomför någonting och sedan tar vi ett steg tillbaka och funderar över hur det har fungerat och vad vi ska göra framöver.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, och det håller vi med om. Här kommer rallysäsongen 2018 sammanfattad i filmer och bilder!

Vännäs, 2-3 februari

Älmhult, 11-12 maj

Askersund, 1-2 juni

 

Hässleholm, 17-18 augusti

 

Linköping, 7-8 september