fasad_logga_webb.jpg

Nya certifieringar för kvalitets- och miljöledningssystem

Vi sätter stor vikt vid kvalitet, kundnöjdhet och hållbarhet. Därför följer vi de standarder som finns för kvalitets- och miljöledningssytem. I december uppdaterades våra certifikat enligt nya ISO-standarder.

I december blev TOOLS Sveriges kvalitetsledningssystem och miljöledningssystem godkända enligt ISO 14001:2015 och 9001:2015.

Vad betyder det för dig som kund?

Att TOOLS följer de standarder som finns gör att du som kund vet att vi tar kvalitet och hållbarhet på allvar. Certifieringarna enligt ISO 14001:2015 och 9001:2015 visar att vi lägger stor vikt vid kvalitet, förbättring och kundnöjdhet – samtidigt som vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan.

Se giltigheten direkt i mobilen

Vill du kolla att ett certifikat verkligen är giltigt? DNV GL lagrar numera alla certifikat urfärdade av dem i en blockchain-applikation. Det innebär att du kan se giltigheten i realtid. Skanna QR-koden på ett certifikat med en QR-skanner så tas du direkt till DNV GL:s blockchain.

Se våra policydokument och certifieringar

Vi strävar efter att vara en transparent organisation som visar vad vi står för och hur vi arbetar. Därför har vi samlat våra viktigaste policydokument och certifieringar på samma plats.

Här hittar du dokumenten>>