Screens-2.png

Nu finns nya filtreringsfunktioner i vår E-handel!

Under helgen den 24-27 maj har vi uppdaterat TOOLS.se genom att bland annat förbättra filtreringsfunktionen vid produktsök.

Vi har bland annat tagit bort det "tvingande" valet att titta på Lagerlagt eller Beställningssortiment. Istället kan ni välja att titta på produkter som finns för leverans från vårt Centrallager.

Dessutom har vi infört ett filter som heter Tidigare Köp, i syfte att förenkla repetitionsköp och se historiska inköp, utan att behöva använda sig av sökning i orderhistoriken.

Vid återkommande inköp slår vi också ett slag för funktionen "Mina listor", som ni hittar från startsidan efter att ha loggat in. 

Med denna uppdatering har vi även velat förtydliga och förenkla användadet av filter och kategorisering som hjälper er att hitta rätt artikel trots många sökträffar. Här kan du med några snabba klick navigera dig fram till rätt produkt efter genomförd sökning.  

Kunder som har en sortilog (ett utvalt och kundunikt sortiment) kommer enklare att se vilka val ni kan filtrera på under rubriken Kundunika val.

Vill ni veta mer om funktioner som listor eller är intresserade av en kundanpassad sortilog? Prata med din säljare eller kontakta oss här>>