skärmar.PNG

Du vet väl om att vi erbjuder digitala tjänster som punchout och EDI?

Att binda samman vårt affärssystem med kundens i ett helautomatiserat EDI-flöde (Electronic Data Interchange) ger flera fördelar. Det sparar tid, ger större leveranssäkerhet och stärker samarbetet mellan oss som leverantör och er som kund.

EDI

Via EDI ges du som kund möjligheten att förenkla din vardag genom en snabb och smidig hantering av order, ordersvar och fakturor. Att sköta detta elektroniskt ger många fördelar och sparar framförallt tid och pengar. Genom att kommunicera digitalt miskar risken för allt från felbeställningar och fakturor som inte kan matchas till att vi ökar leveransprecisionen och minskar tiden till faktisk leverans.

TOOLS erbjuder flera sätt att kommunicera digitalt, läs mer om dessa nedan.

Artikeldata

En bra integration grundar sig i korrekt artikeldata, ju mer du vet om artikeln du vill beställa, desto enklare blir det att välja rätt produkt. Att pris, förpackningsstorlek och övrig information om artikeln är rätt är givetvis också av största vikt. I en integration förser vi dig med artikeldata på två sätt, EDI-katalog eller punchout.

Punchout

En punchout-lösning innebär att du via ditt företags affärssystem automatiskt slussas in i TOOLS e-handel, skapar din varukorg och sedan skickas artiklarna tillbaka till ert affärssytem. Där avslutar du sedan ordern och den skickas vidare till TOOLS.

Vi rekommenderar punchout av flera anledningar. Framförallt har du alltid rätt pris och tillång till korrekt lagersaldo och ledtider alla tider på dygnet. Du får en utförlig information om artiklar och har möjlighet att använda vår sökfunktion samt de filter e-handeln erbjuder för att hitta rätt produkt. Utöver det slipper du också administration av katalogfiler och kan på så sätt spara tid. Vi har även alla möjligheter att anpassa ditt sortiment i e-handeln tillsammans med din TOOLS-säljare för att hjälpa er att effektivisera era inköp.

EDI-katalog

Om ert system inte har stöd för punchout erbjuder vi även möjlighet att skapa en katalogfil i Excel för inläsning i ert affärssytem.

Order, ordersvar och faktura – fullt EDI-flöde!

Ett fullt EDI-flöde på TOOLS består av order, ordersvar och faktura men dessa kan givetvis även nyttjas fristående. Vi erbjuder kommunikation i de flesta av de vanligaste formaten genom att vi samarbetar med Strålfors, Pagero och Tungsten för att växla dokument på ett säkert sätt. Våra kunder använder idag flera olika plattformar så som Ariba, IBX, CGI Raindance, Visma Proceedo och många fler. Men det spelar ingen större roll vilken plattform du har, vi säkerställer kommunikationen genom en kunnig IT-avdelning och bra samarbeten med våra tre mellanhänder.

Vill du veta mer om våra digitala tjänster?

Kontakta närmaste TOOLS-enhet>>