IMG_4063.JPG

Actionfyllt i Hässleholm under Rally-SM:s näst sista tävling

Deltävlingen i Hässleholm var helt klart den mest händelserika för de som besökte TOOLS tält. Vi hade besök av rallyprofiler som hade tvingats bryta tävlingen redan under fredagskvällen och inte mindre än tre bilar svängde av precis framför vårt tält för att bryta eller byta däck.

Rally-SM:s sista deltävling inför finalen i Linköping blev onekligen spännande för de som besökte TOOLS vip-tält under lördagen. Vi hade med oss två rallyprofiler som tyvärr hade fått bryta tävlingen redan kvällen innan, och sedan svängde en förare av precis framför vårt tält och fick bryta på grund av ett motorfel.

Våra kunder och anställda fick se hur bilarna ser ut på nära håll, även under motorhuven. Men inte nog med det, under resterande del av dagen svängde ytterligare två bilar upp på gräset bredvid oss för att byta punkterade däck. De som redan hade deltagit i vår däckbytartävling fick alltså en lektion i hur det ska gå till när bytet måste gå snabbt och ske under en tävlingssträcka!

Som om det inte vore nog fick vi dessutom möjlighet att följa med i en av föråkarbilarna och kunde filma inifrån bilen (se nedan)!

Även om det regnade en stund under fredagskvällen hade vi som vanligt vädret med oss på lördagen och det blev en väldigt lyckad dag med massor av kunder, frukost, lunch, tävlingar och rally.

Se vår film från Rally-SM i Hässleholm