Processmedarbetare, Reskontra

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med reskontrauppgifter i ett dynamiskt bolag? Då kan du vara den vi söker!

Vårt Ekonomicenter består av 30 medarbetare som hanterar ekonomi och lönehantering för sex stycken bolag. Vi sitter i Alingsås i ljusa och fräscha lokaler. Vi behöver nu förstärka vårt team och söker därför en driven medarbetare inom leverantörsreskontra.

Rollen som processmedarbetare inom leverantörsreskontra innebär bland annat:

  • Sedvanliga uppgifter som registrering, matchning och betalning av fakturor
  • Extern såväl som intern kommunikation
  • Vara med att utveckla processer i LR tillsammans med övriga enheter

Vi erbjuder dig en anställning i en attraktiv börsnoterad bolag med möjlighet till utveckling och ett ansvarsfullt arbete där du bidrar till företagets gemensamma mål. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning. Placeringsort är vid Tools ekonomicenter i Alingsås

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig är att du har tidigare erfarenhet av administrativt ekonomiarbete med stor erfarenhet från leverantörsreskontra. Extra meriterande är erfarenhet av M3 eller annat större affärssystem och goda kunskaper i Office-paketet.

Vem trivs här?

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och ordningsam. Du trivs att arbeta utifrån fastställda processer och vill aktivt bidra till att göra arbetet på centret effektivt och optimalt. Du tycker om förändringar och gillar ett högt tempo. Du tycker det är roligt med externa och interna kontakter och du bemöter leverantörer och kunder med hög servicegrad och professionalism.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan tillsammans med CV till jobb.ec@tools.se. Vi arbetar med löpande urval, och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12/1. Har du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta Processledare Johan Ahlblom, 010-45 46 123 alternativt 070-370 76 01.