Kundansvarig utesäljare till TOOLS i Stockholm/Södertälje

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kundansvarig säljare med utgångspunkt från vår enhet i Stockholm/Södertälje. Som kundansvarig utesäljare kommer du självständigt att planera och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du har kund-, volym- och resultatansvar för utvalda företag och driver säljaktivitet mot dessa. Du kommer aktivt att bearbeta och utveckla både befintliga och nya kundrelationer, samt definiera och utveckla kundernas behov. Som utesäljare kommer du även arbeta tätt tillsammans med ett team bestående av innesäljare och tekniska utesäljare, och koordinera dessa för att dina kunder ska bli tillfredsställda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och en god teknisk förståelse. Erfarenhet från industri- och byggbranschen eller likvärdig bransch är starkt meriterande. Vi tror även att du tidigare haft kundansvar, och att du är en van förhandlare. Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri, offentlig förvaltning och bygg. Då du kommer att resa i tjänsten är B-körkort ett krav.              

Vem trivs här?

Vi söker dig som är energisk, utåtriktad och är duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv, engagemang och intresse för att göra affärer och att sälja. Du har god initiativförmåga, är resultatorienterad och sätter upp höga mål och strävar efter att uppnå dem. Du är självgående och van vid att strukturera upp och ta eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten för att arbeta tillsammans med ditt team för att uppnå bästa resultat

Ansökan

Ansökan skickas till anders.hammarqvist@tools.se  Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12/1 2018.  Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Säljchef, Anders Hammarqvist 010-454 81 02.