Innesäljare till TOOLS i Västerås

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundkontakter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

En arbetsdag som innesäljare på TOOLS är omväxlande och rolig, en dag är aldrig den andra lik. Här växlar du mellan att svara på förfrågningar från kund, guida kund inom vårt stora produktutbud, hitta effektiva lösningar för våra kunder och serva dem med uppgifter om pris och leveranstider. Mycket kommunikation sker via telefon och mail, men det ingår också att göra kundbesök hos de kunder du har en etablerad relation med. Du ingår i ett säljteam tillsammans med övriga innesäljare, kundansvariga utesäljare och butiksäljare i försäljningsområdet.

Placeringsort är vid enheten i Västerås.

Kvalifikationer

Vi söker sig som har gymnasieutbildning, och tidigare har arbetat i en säljande roll. Erfarenhet av produkter inom industrisektorn är meriterande. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse, samt körkort.

Vem trivs här?

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på TOOLS. Som person är du kundorienterat och gillar att fronta kunder, och du har du en naturlig fallenhet för service och försäljning. Du är utåtriktad och är duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du inte har problem att arbeta tillsammans med ditt team för att uppnå bästa resultat och verka för att den enhet du tillhör fungerar på bästa sätt. Att hantera olika datorsystem, helst samtidigt, ser du aldrig som ett hinder utan du har lätt att se hur tekniken förenklar din vardag.

Ansökan

Ansökan skickas till per.sadle@tools.se. Vi arbetar med löpande urval, och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan senast den 14/1-2018. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa eller mejla Innesäljchef, Per Sadle 010-454 82 72.