Butikssäljare med lagerfunktion, Smålandsstenar

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundkontakter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

En arbetsdag som butikssäljare på TOOLS är sig aldrig den andra dagen lik. Främst så består din dag av att möta våra olika sorters kunder och guida dem i vårt stora produktutbud, du ger rådgivning till kunder och servar dem med de uppgifter de efterfrågar. Du arbetar med exponering och att hålla butiken attraktiv för kunderna genom ordning och reda. Du samarbetar med dina butikskollegor på enheten, och ni tar ett gemensamt ansvar för hela butikens sortiment.

I den här tjänsten förekommer även lagerarbete, där du kommer att arbeta med att ta emot och inleverera sändningar från leverantörer, packa och utleverera leveranser till kunder samt ombesörja transporter av reklamationer och returer.
Placeringsort är i Smålandsstenar

Kvalifikationer

Vi söker sig som har gymnasieutbildning, och tidigare har arbetat i en säljande roll. Erfarenhet av produkter inom industri- och/eller byggsektorn är meriterande, särskilt meriterande är kunskap om svets. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse, truckkort och körkort.

Vem trivs här?

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på TOOLS. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamheter gör att du kan bygga egna relationer, vilket är en grundbult för att lyckas hos oss. Du som gillar att fronta kunder och alltid ge dem "det där lilla extra" i form av god service kommer att känna att du hamnat på rätt arbetsplats.

Ansökan

Ansökan skickas till lars.lindberg@tools.se. Vi arbetar med löpande urval, och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan senast den 21/1-2018.