Artikeladministratör till TOOLS Sverige

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Tools Sveriges Kategori- och inköpsavdelning belägen i Göteborg behöver nu förstärka sitt team med ytterligare en Artikeladministratör. I teamet arbetar strategiska inköpare och artikeladministratörer i nära samarbete med säljorganisationen, för att utveckla TOOLS produktsortiment.

Som artikeladministratör ansvarar du för löpande underhåll av artikel- och katalogdata. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att rätt produktinformation, såsom bilder och produktbeskrivningar, finns uppdaterad i våra databaser, och tillgängliga för övriga system. Du kommer dagligen att arbeta i PIM-systemet InRiver, och i affärssystemet Movex M3. För dig med stor kompetens inom systemkunskap finns möjlighet att ta rollen som systemägare/superuser. Som ansvarig för artikeldata kommer du även att ha en viktig roll kopplat till vår nylanserade e-handel, tools.se.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och roligt arbete med stort decentraliserat ansvar. Vår funktion är relativt nystartad vilket innebär att vi lär oss i takt med att vi möter nya utmaningar. Det ger stora möjligheter att påverka arbetssätt och framdrift men ställer också krav på personligt ansvar och rätt attityd. Du förväntas prestera på topp tillsammans med en grupp som jobbar i ett högt tempo, och där prestigelöshet är ett viktigt förhållningssätt.

Placeringsort är på enheten i Västra Frölunda. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tycker om att jobba med service, och proaktivt söker lösningar och förbättringar. Du har erfarenhet av att jobba med informationslager och databasstrukturer, antingen genom praktisk erfarenhet eller eftergymnasial utbildning. Branscherfarenhet, Leverantörs- och produktkompetens inom industriförnödenheter är meriterande.  Du har goda kunskaper i MS Excel och är insatt i hur informations- och/eller affärssystem är uppbyggda. Du behärskar svenska och engelska i både i tal och skrift

Vem trivs här?

För att trivas i rollen bör du vara strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga, och är inte rädd att fatta egna beslut och arbeta självständigt. Då du arbeta i nära samarbete med såväl kollegor som leverantörer bör du även vara kommunikativ och ha förmåga att skapa goda relationer.

Ansökan

Ansökan skickas till jobb@tools.se. Vi arbetar med löpande urval, och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan senast den 21/1–2018. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Carina Malmqvist, Kategori- och inköpschef 070–3221370 alternativt mejla carina.malmqvist@tools.se.

Referens: AA1801.