Jobba på TOOLS


Allt börjar med yrkesfolket

I Alligo förenas starka varumärken som TOOLSSwedolGrolls och Univern. Tillsammans hjälper vi Nordens yrkesfolk – byggare, industriarbetare, offentliganställda, åkare, oljearbetare, fiskare, skogsbrukare, lantbrukare – och många andra som varje dag är beroende av rätt utrustning för att göra ett jobb de kan vara stolta över. Oavsett om de jobbar som ensamföretagare eller på ett stort industriföretag med vad de behöver för att kunna göra ett ännu bättre och säkrare jobb. Vi hjälper dem, så att deras företag ska fungera. Varje dag.

Engagemang, samarbete och kompetens

På TOOLS och Alligo lever vi efter vår värdegrund – engagemang, samarbete och kompetens – och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget. För att trivas hos oss så ser vi att du delar du vår värdegrund, brinner för att göra affärer samt att utveckla dig själv och samarbetet med våra kunder.

Det är det som är TOOLS och Alligo. Välkommen hem.

Se alla våra lediga tjänster här (Öppnas i ett nytt fönster)

Tools medarbetare och produkter


Vill du vara en del av ett företag i framkant? Roligt att höra. Fullt förståeligt!

Som en del av TOOLS får du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och lära dig nytt. Våra medarbetares trivsel är högst prioriterat för oss.

Oavsett om du är är intresserad av verktyg, kundrelationer eller har en djup kunskap om kategoriarbete, marknadsföring eller logistik så kan du hitta rätt tjänst, på rätt plats, hos oss på TOOLS.

Vi behöver din hjälp

Vi växer och letar löpande efter nya medarbetare inom en mängd olika områden, på en mängd olika orter. Vi är ett företag på frammarsch – vill du vara en del av det? Ansök genom att skicka ditt CV till oss.

Se alla våra lediga tjänster här (Öppnas i nytt fönster)Träffa en av våra medarbetare

Stefan Sandin, Försäljningschef KAM Sverige

"TOOLS och Alligo är ett stort företag med mycket energi och glädje"

Stefan Sandin,
Försäljningschef KAM, Sverige

- Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där du som medarbetare erbjuds stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka vår resa framåt, säger Stefan Sandin.

- Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är det en självklarhet att involvera våra medarbetare för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet, säger han.