Vårt erbjudande

Vi hjälper proffs att lösa de mest komplexa problem de kan stöta på i sin vardag.

Vi på TOOLS erbjuder produkter, tjänster och utbildningar som vilar på hög kunskapsnivå, djup branschkännedom och stor förståelse för Nordens yrkesmän.

Vi fokuserar på att vara en engagerande partner till företag inom industri och verkstad, bygg och anläggning, offentlig verksamhet, åkeri- och transport samt jord- och skogsbruk. Faktum är att några av Sveriges största industrier ser oss som en komponent i att skapa en säkrare och mer lönsam vardag.

Det är vi mycket stolta över.

Produktområden - En av våra butikers klädsortiment

PRODUKTOMRÅDEN

Hos oss finner du allt du behöver inom verktyg, förbrukningsmateriel, yrkeskläder och skydd. Sortimentet består av en kombination av egna varumärken och marknadsledande varumärken inom våra prioriterade produktkategorier.

E-handel - en laptop och en surfplatta som visar Tools.se

E-HANDEL

I vår e-handel kan du handla på dina villkor, dygnet runt, 365 dagar om året. Det är den butik som alltid är öppen i syfte att göra skillnad för alla dina proffs.

Utbildningar - personer i möte vid ett bord med laptop, papper och mobiltelefon

UTBILDNINGAR

Vi vet att du efterfrågar högsta kvalitet på utbildning till dina professionella medarbetare. Vi är stolta över vår breda kunskap och expertkompetens och vi vill gärna dela med oss av den till ditt företag via våra unika utbildningar.

Tjänster - en samling av Tools flera varianter av Smart Service förvaringssystem

TJÄNSTER

Vi är stolta över vår breda och djupa kunskap och expertkompetens som vi har inom många specialiserade branscher. Vi hjälper dig gärna att lösa dina specifika problem så att dina proffs kan fortsätta att utföra sitt jobb på bästa möjliga sätt.

Produkter
Butiker