- Onlinerådgivning - två personer har ett digitalt möte

Boka ett videomöte med våra experter

Under ett personligt digitalt möte med en av våra experter får du hjälp med att hitta rätt tjänst, utbildning eller produkt via ett enkelt videosamtal.

Under rådgivningen online får du även möjligheten att ställa alla dina frågor till våra experter. Dessutom ger vi gärna råd om hur du kan göra skillnad för just din verksamhet.

Mötet är garanterat kostnadsfritt och förutsättningslöst. Dessutom behöver du inte ens lämna din egen arbetsplats för att att få professionell hjälp från våra experter på TOOLS.

Kvalitet, effektivitet och bekvämlighet för våra kunder är våra ledord.

Allt du behöver veta om videorådgivning med TOOLS

Hur lång tid tar mötet och rådgivningen?

Det är upp till dig. Ditt möte skräddarsys helt efter dina behov och utmaningar, men de flesta möten varar i 20-30 minuter.

Vilken information behöver jag förbereda innan mötet?

Beskriv gärna kort ditt problem och varför du önskar rådgivning. På detta vis kan vi koppla ihop dig med rätt expert direkt. Då kan våra experter också få bättre förståelse över hur din arbetsplats ser ut och vilka utmaningar du behöver hjälp att lösa en god tid innan rådgivningen.

Om du har specifika frågor till en specifik expert hos oss får du gärna nämna det, uppge då gärna önskad dag och tid om du har sådana önskemål.

Jag är inte kund hos TOOLS – kan jag ändå få onlinerådgivning?

Givetvis. Men om du under rådgivningen skulle vilja bli kund kan du be om hjälp med att skapa ett konto och kundnummer om det passar dig. Du kan också i för- eller efterhand ansöka om att bli kund på egen hand.

Min fråga passar inte in för en videorådgivning - hur ska jag gå till väga för att kontakta er?

Vi förstår. Då kan du alltid vända dig till våra experter på kundtjänst. De har svar på både små och stora frågor och tar gärna emot ditt samtal.

Boka din onlinerådgivning hos TOOLS

Kontakta oss så berättar vi mer.