Klädtryck - en logotype trycks på t-shirt

Arbetskläder med tryck

Vill du förstärka företagets logga på arbetskläderna eller profilera dig för tillfälliga kampanjer? Behöver du dessutom hjälp att hitta specifika arbetskläder eller skräddarsy för individuella behov? Vi på TOOLS är klädtrycksexperter och hjälper dig självklart med det.

Vi skapar arbetskläder med företagets egna tryck

Att bära profilkläder med eget tryck ger en tydlig och samlad bild av både ditt företag och varumärke. Det är ett bra sätt att forma ett professionellt intryck av företaget inför både kunder och anställda. Professionella arbetskläder med tryck skapar igenkänning och teamkänsla för medarbetare som bär dem uppmärksammar och sprider varumärket eller företagsnamnet.

Vi broderar på dina plagg
Brodyr har mycket bra hållbarhet och ger ett mer exklusivt intryck jämfört med tryck. Brodyr passar bra på exempelvis jackor, skjortor, tröjor och kepsar. Vi använder den senaste tekniken och kan erbjuda ett stort urval av färger.

Vi syr efter dina behov
På vår sömnadsavdelning anpassar vi även yrkeskläder så att de passar dig och dina proffs. Vi lägger upp och förlänger byxben, syr in extra kilar och adderar reflexer och fickor. Vi specialanpassar helt enkelt plagg efter individuella önskemål och behov.

TOOLS erbjuder dig hjälp med:

  • Namnbrodyr när du vill förmedla ett exklusivt intryck och känsla

  • Varselkläder med tryck, något som är extra viktigt vid krav på hög synlighet vid exempelvis vägarbeten eller liknande

  • Vi anpassar och skräddarsyr arbetskläder efter önskemål

  • Ditt företag erbjuds alltid en unik lösning för just dina specifika behov

Vill du ha hjälp med beställa arbetskläder med eget tryck?

Prata med en av våra klädtrycksexperter. Kontakta oss så berättar vi mer.