Tjänster

Vi är stolta över vår breda kunskap och expertkompetens. Våra tjänster fokuserar på att hjälpa dig att skapa trygga, hälsosamma och hållbara arbetsplatser för dina proffs. Våra tjänster inom hälsa, miljö och säkerhet inom industrin, byggsektorn, skog- och jordbruk bidrar till att din verksamhet kan fokusera på det ni är bäst på.


HMS - Hälsa, miljö och säkerhet - en arbetare som använder en vinkelslip, som bär hjälm med hörselskydd, munskydd, skyddsglasögon och handskar
Hälsa, miljö och säkerhet

Rätt råd, rätt kunskap och rätt tillvägagångssätt skapar en enklare, säkrare och mer lönsam arbetsdag. Vi hjälper er att bygga oss alla en ännu bättre arbetsmiljö.

Skyltrond - varningsskyltar på en maskin i en industrimiljö
Skyltrond

Vi hjälper er verksamhet att kontrollera och uppdatera säkerhetsskyltar på din arbetsplats, allt i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Certifiering & kalibrering av momentnycklar - en närbild på persons händer som använder en momentnyckel
Certifiering & kalibrering av momentnycklar

Våra TOOLS-experter certifierar och kalibrerar momentnycklar. Det behövs eftersom de säkerställer att skruvförband blir rätt dragna.

Finansieringstjänst - två personer i möte som sitter vid ett bord med varsin laptop och antecknar på ett papper
FINANSIERINGSTJÄNST

För att underlätta dina köp kan TOOLS hjälpa dig med finansieringslösningar. Många av våra produkter är av investeringskaraktär och har en lång livslängd.

Smart Service - en Tools Smart Service varuautomat
Smart Service

Lättanvända varuautomater som ta hand om din varuförsörjning på fabriksgolvet eller i verkstaden. Vi kallar vår tjänst för Smart service.

Klädtryck - en Tools logotype trycks på en t-shirt
Klädtryck

Vill du förstärka företagets logga på arbetskläderna? Behöver du hjälp att hitta specifika arbetskläder eller skräddarsy för individuella behov? Vi på TOOLS är klädtrycksexperter och hjälper dig självklart med det.

Serviceverkstad - en närbild på en persons händer som tar ut ett verktyg ur en verktygssats
Serviceverkstad

Vår serviceverkstad ser till att verksamheten aldrig stannar genom att erbjuda snabb hjälp och leverans med allt från motorer och kompressorer till hydraulik, tryckluftsmaskiner och specialverktyg.

Kättingverkstad - en närbild på en kätting i en verkstad
Kättingverkstad

TOOLS kättingverkstad skapar specialbyggda lyftkättingar direkt i våra butiker. Alla lyftkomponenter är tillverkade enligt standard och följer EU-bestämmelser, enligt gällande reglementen och krav.

Slangpressning - en medarbetare arbetar vid en maskin för slangpressning
Slangpressning

Har industrislangen gått sönder? Eller är den sliten och behöver repareras? Då kan vi på TOOLS hjälpa dig med hjälp av vår tjänst slangpressning.

Uthämtning i butik - en glad medarbetare organiserar klädsortiment i butik
Uthämtning i butik

Vi erbjuder möjligheten att hämta beställda produkter redan när arbetsdagen för proffsen börjar. Med hjälp av vår över-natten-leverans kan du hämta varorna i din närmaste TOOLS-butik direkt när den öppnar på morgonen.

Onlinerådgivning - två personer har ett digitalt möte
Onlinerådgivning

Under ett personligt digitalt möte med en av våra experter får du hjälp med att hitta rätt tjänst, utbildning eller produkt via ett enkelt videosamtal. Under rådgivningen online får du även möjligheten att ställa alla dina frågor till våra experter.

Faktura och kontering - en person räknar med miniräknare och penna i ena handen och håller ett papper i andra handen
Faktura och kontering

För att förenkla er hantering kring ekonomi och administration hjälper vi till med allt från kalkyl, arbetsorder och beställning - till fakturering och kundreskontra.

Fotscanning - en medarbetare visar en ortopedisk skosula
Fotscanning

Beroende på hur foten är uppbyggd kan vi på TOOLS hjälpa till att välja rätt sulor, skor och strumpor, som i sin tur ger optimalt stöd för hålfoten och verkar avlastande och stötdämpande.

Certifiering & kalibrering av laser - en närbild på ett mätverktyg med laser
Certifiering & kalibrering av laser

Vi erbjuder kalibreringsservice för att kontrollera och efterjustera dina precisions- och mätverktyg inom laser.