Vi lanserar skor från Gesto hos TOOLS

Tools 700x500.jpg

Nu finns Gesto hos oss som nytt varumärke inom skor! Gesto är ett svenskt varumärke med ambition att ligga i framkant med sin kvalitet och produktutveckling.

I ett första steg har vi lanserat sex stycken modeller, som både finns i våra butiker och på centrallagret för leverans direkt till dig. Under våren kommer vi att fylla på med fler modeller – inklusive en ny kollektion.

– Bästa skydd och bästa bekvämlighet är vårt motto, säger Ola Olsson, som är produktchef för skor.

Gesto är ett eget varumärke som finns i vår koncern. Det gör att produktchefen Ola Olsson är med och utvecklar skorna och på nära håll ser hur produktutvecklingen går till.

– Ambitionen är att vara ledande inom kvalitet och när det kommer till nya funktioner. Vi kollar bland annat mycket på sportbranschen och tar inspiration från de trender som finns för skorna där, säger han.

När du väljer sko är det väldigt viktigt att du utgår ifrån ditt arbete. Berätta gärna för vår personal vad du jobbar med och hur dina arbetsuppgifter ser ut, så kan de hjälpa dig att hitta rätt!

De sex modeller från Gesto som finns hos TOOLS i ett första steg är tänkta att täcka upp de allra flesta av våra kunders behov. Här finns allt från en enklare bassko till skinnskor med hög slitstyrka för grövre arbeten.

Alla modeller har tåhätta och spiktrampskydd, och 5 av 6 modeller är försedda med Boa-snörning!

Välj Boa

Boa-snörning gör det enkelt att komma i och ur skorna och du slipper skosnören som går upp under arbetsdagen.

Stödet fördelas jämt runt din fot utan tryck på enstaka ställen. När skon sitter som den ska behöver du inte justera snörningen under dagen.